Accordeons
& Trekharmonica's

Laat je verleiden door de prachtige klanken en het fijne gevoel van onze accordeons. Van klassieke juweeltjes tot de nieuwste modellen, Berend staat klaar om je te helpen het instrument te vinden dat echt bij jou past.

We zijn er niet alleen voor de beginners, maar ook voor de ervaren muziekkanten. In onze werkplaats zorgen we met liefde en jarenlange kennis ervoor dat jouw instrument blijft klinken zoals het hoort.

Bij De Accordeonspecialist vind je alles wat je hartje begeert op het gebied van accordeons en trekzakken. Wij mixen vakmanschap met passie, ondersteund door meer dan 40 jaar ervaring. Ons aanbod? Alleen de beste merken zoals Serenellini, Hohner, Brandoni, Harmona, en Moreschi. Zoek je een splinternieuw instrument of wil je jouw trouwe accordeon of trekzak een opfrisbeurt geven? Je bent hier aan het perfecte adres.

Model Selli incl 2 registers

Leverbaar in kersen -zwart-rood
c-f /a-d/ g-c /bes-es

Contact ons voor beschikbaarheid

23 stuks voorradig

2495,- incl koffer en luxe riemen

 

Model Minu 

leverbaar kersen -zwart

c-f-ad-g-c 

Contact ons voor beschikbaarheid 

11 stuks voorradig

2295,- inclusief koffer en luxe riemen

Model Donna  kersen -rood -zwart

c-f/a-d/g-c 

contact ons voor beschikbaarheid

.

3195,- inclusief koffer en luxe riemen op bestelling leverbaar

de-accordeonspecialist-gold Serenellini kersen
serenellini gold kersen

Model Gold  gloss  zwart

c-f/a-d/g-c 

contact ons  voor beschikbaarheid

black full deco .3195.-

Kersen 2995,-

inclusief koffer en luxe riemen

15 stuks in voorraad

Serenellini

Al decennialang werkt De Accordeonspecialist nauw samen met Serenellini, een merk dat sinds 1978 bekendstaat om zijn handgemaakte, hoogwaardige accordeons en trekharmonica's. Deze samenwerking stelt ons in staat om jou een assortiment aan te bieden dat perfect voldoet aan zowel de wensen van beginnende muziekanten als de eisen van de meest professionele spelers. De ambachtelijke stijl en ongeëvenaarde kwaliteit van Serenellini's instrumenten zijn een perfecte match met onze passie voor muziek en vakmanschap. Elk diatonisch model is voorzien van een speciaal systeem om bijgeluiden te minimaliseren, waardoor je geniet van een helder en zuiver geluid. Ontdek bij De Accordeonspecialist waarom Serenellini al jarenlang aan de top staat in de wereld van accordeons en trekharmonica's.

Brandoni

Sinds 1949 staat Brandoni & Sons in Castelfidardo bekend om hun verfijnde, handgemaakte accordeons. Met een rijke familiegeschiedenis en een passie voor kwaliteit hebben zij de Amerikaanse en later de Italiaanse markt veroverd. Hun geheim? Puur ambachtelijk werk, dat elke accordeon uniek en tijdloos maakt, een ware belichaming van Made in Italy.

Bij De Accordeonspecialist zijn we trots op onze jarenlange samenwerking met Brandoni & Sons. Ontdek hun meesterwerken bij ons en ervaar het vakmanschap en de traditie die elke Brandoni-accordeon zo bijzonder maakt.

Moreschi

Moreschi accordeons, met wortels in Castelfidardo sinds 1910, zijn het resultaat van generaties vakmanschap. Giuseppe Moreschi legde de basis voor deze traditie, die uitgroeide tot een familiebedrijf met wereldwijde erkenning. Zelfs tijdens uitdagingen in de jaren '70 bleef de familie Moreschi innoveren en de ambacht in ere houden.

Bij De Accordeonspecialist zijn we trots op onze jarenlange samenwerking met Moreschi, het oudste familiebedrijf in accordeonproductie in Castelfidardo. Ontdek bij ons de unieke Moreschi accordeons, handgemaakt met passie en precisie, en word deel van deze rijke muzikale geschiedenis.

Harmona /Weltmeister accordeons en trekzakken

Oerdegelijke Kwaliteit uit Klingenthal bezoek de site voor een rondleiding